We zijn een start up die eind 2015 is begonnen, mede door het gebruik van Facebook loopt het storm met het aantal aanvragen en zijn we vooral bezig om jullie zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Omdat we dat met zorg willen doen kost dat tijd, daarom ontbreekt het op dit moment nog aan voorwaarden op papier.

Natuurlijk hopen wij altijd op tevreden klanten en mochten er toch dingen fout gaan dan hopen we er samen op een goede manier een oplossing voor te vinden. Toch vast een aantal zaken om duidelijk over te zijn:

Artikel 1 – Maatwerk
Lid 1: Wij leveren een maatwerk product en gaan pas over tot productie wanneer we akkoord hebben van jou. Op het moment dat je akkoord bent gegaan, vragen wij om betaling. De productie van je sportshirt(s) zal starten, we kunnen op dat moment geen wijzigingen meer doorvoeren en kunnen op dat moment ook geen annuleringen meer accepteren. Mocht je hierdoor in de problemen komen, neem uiteraard contact met ons op.
Lid 2: Wij maken bij ontvangst van je goederen een foto van het product, daarbij kijken we het product na op beschadigingen. Mocht je na ontvangst toch merken dat er een beschadiging is, dan horen we dat het liefst dezelfde dag nog. Controleer je shirts dus ook de eerste dag. Mocht u hier later achter komen dan kunnen wij helaas geen garantie op het product geven. Zoek wel even contact met ons op, want wellicht kunnen we de beschadiging terug vinden op een van onze foto’s of kunnen we tot een mooie alternatieve oplossing komen.
Lid 3: Mocht je niet tevreden zijn over de kwaliteit van het sportshirt of vind je dat het afwijkt van het ontwerp. Neem dan ook even contact met ons op om te kijken of we tot een goede oplossing kunnen komen. Wij proberen zelf kritisch te kijken naar de shirts, maar staan open voor feedback als er toch iets door heen glipt wat niet aan de juiste kwaliteit voldoet.