Het langere verhaal:
Met sportshirtdesign bieden we verschillende diensten, die worden hieronder kort toegelicht. Daarbij proberen we het ontwerp zo goed mogelijk af te stemmen op jouw wensen. Als wij een ontwerp hebben gemaakt is het dus prima dat je op basis van de tekening aangeeft wat je wel en niet mooi vindt. Zo werken we uiteindelijk naar het beste resultaat.

  1. Je eigen custom made sport shirt.
    Deel je ontwerp of je wensen met ons en wij zorgen voor een ontwerp in het juiste tekenprogramma. Dit is ook een perfecte manier om een sportshirt te ontwerpen voor je hele team, waarbij iedereen zijn eigen naam op zijn shirt kan dragen. Dit is al mogelijk vanaf 45,00 per shirt. Neem vrijblijvend contact met ons op: info@sportshirtdesign.nl
  2. Ons eigen merk sportshirts.
    We hebben een eigen merk “JoLi”. Deze sport shirts zijn via onze website te bestellen of via een van onze (online) partners. De shirts zijn zeer scherp geprijsd met een adviesprijs 35,00 per shirt. Via ons is het mogelijk om het shirt eventueel met naam en sponsors aan te vullen (extra kosten 5,00)
  3. Verkoop onze shirts onder je eigen merk
    Door het aanleveren van een ontwerp of het samen ontwerpen van een sportshirt, kunt u via ons voordelig de inkoop van uw eigen merk sportshirt regelen. Wij zorgen er voor dat alle goederen netjes in Nederland komen, waarna de shirts vrij te handelen zijn binnen de grenzen van de EU.

We hebben gemerkt dat het ontwerpen van unieke designs tijd vergt. Zowel wij hebben tijd nodig om jouw wensen te vertalen naar een ontwerp waar jij tevreden over bent, en onze buitenlandse partners hebben tijd nodig om het ontwerp met hoge kwaliteit te printen en in elkaar te zetten. We streven altijd een kortere doorlooptijd na, maar uit ervaring weten we dat het 6 tot 8 weken kan duren voordat een goedgekeurd ontwerp bij jou thuis als shirt wordt afgeleverd.